KENTİNE GÜVENEN KENTLER BULUŞMASI” START ALDI

 KENTİNE GÜVENEN KENTLER BULUŞMASI” START ALDI

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, BANDIRMA BELEDİYESİ STADINI GEZDİ.




Sosyal Demokrat Belediyelerin proje ve hizmetleriyle yer aldığı Kentine güvenen kentler buluşması” 29 Mayıs Çarşamba günü İstanbul CNR Fuar alanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nun yaptığı açılış konuşmasıyla start aldı.

Ülkemizin dört bir yanından toplam 61 il ve ilçe belediyelerinin hizmet, faaliyet ve projeleriyle katıldığı fuarda Bandırma Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur yer alırken, katılımcılar belediyemize ait standa yoğun ilgi gösterdi.


Açılış günüyle ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Yardımcısı Onur, Bandırma Belediyesi'ne ait standa ilginin oldukça fazla olduğunu söyledi. Onur,

Sosyal demokrat belediyelerin geniş katılım gösterdiği böylesine önemli bir fuarda yer almak hem Bandırma hem de belediyemiz adına çok önemliydi. Hem Bandırma Belediyesi'nin hem de diğer belediyelerin yerine getirdiği hizmet ve faaliyetlerin paylaşılması, bilgi alış-verişinde bulunulması fuarın önemli getirileri arasında ifade edilebilir.  Ayrıca hizmet ve projelerimizin yanı sıra Bandırma'nın kültürel, sosyal ve ekonomik yaşamını katılımcılara tanıtmak ve anlatmak adına önemli bir fuar yaşıyoruz. Bu açıdan Bandırma Belediyesine ait standa katılımcıların ilgi göstermesi bizleri mutlu etti.

GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, BANDIRMA BELEDİYESİ STADINI GEZDİ.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bandırma Belediyesi ile birlikte toplam 61 belediye'nin katıldığı Sosyal Demokrat Belediyeler proje ve hizmetler fuarında belediyemiz standında incelemelerde bulundu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Başkan Yardımcısı Ozan Onur'la bir araya gelerek Bandırma Belediyesi'nin hizmet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Onur ayrıca, standa ziyaret eden katılımcılara belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı